A kunert babakocsi és a testépítés

kunert babakocsi

A testépítés számomra fontos dolog. Egy ember akkor tud boldog lenni, ha jól érzi magát a bőrében. Egyszer egy testépítő bajnok azt mondta nekem, az arc olyan, amilyen, de a test, az alakítható. És alakítani is kell, hiszen rajtunk múlik, hogy milyen! És nagyon fontos szerepet játszik az életünkben, hiszen például nem mindegy hogy egy ember lába milyen. Hogy tud-e futni a gyermeke után, vagy nem. Hogy felér gyorsan az emeletre, vagy nem. Hogy feltud-e menni mondjuk egy kilátóba nyaraláskor, vagy ő az aki nem tud, és ezért lent megvárja a többieket, kimaradva ezáltal egy csodálatos élményből. Ezek csak apró dolgok, amiket emberek hétköznapjaiból emeltem ki. Mégis fontosak a boldog élethez. Na meg, a sport szeretete! Sajnálom azokat, akik ezt nem tudják átélni, mert nem tudják miből maradnak ki. A világunk zűrös.

Azonban sokan azt hiszik, hogy nekem csak a sport fontos. Azonban mióta babát várok, természetesen a baba került előtérbe. Sok ismerős kérdezgeti, hogy ha várandós vagyok, miért járok még mindig sportolni? Sokan nem tudják, hogy a sport minden korban és élethelyzetben jó és egészséges, és a kismamák is nyugodtan járhatnak sportolni. Csupán vannak olyan gyakorlatok, amiket nem ajánlott ilyen kor csinálni. De helyette vannak másmilyenek. Sőt, az egészségem ilyenkor még fontosabb, hiszen nem csak a saját életemet befolyásolom, hanem a kis csöppség életét is. A párom mindenbe támogat, de csak úgy, mint minden dologgal az életbe, a neheze itt is rám marad. Például már csak a babakocsi vásárlásnál is, a férjem azt mondta, nem mindegy milyet veszünk? Én pedig mondtam neki, hogy nem. Miután végigjártunk pár áruházat, és úgy gondoltuk, hogy leszakad már a lábunk, feladtuk és hazamentünk. Egyszerűen nem találtunk olyat, ami megfelelő. Mindegyik vagy túl kicsi, vagy túl nagy, vagy túl nehéz, vagy túl csúnya, vagy túl drága. Egyszerűen nem jó. És nem akarok rosszat venni! A férjem már fogta a fejét, mikor a harmadik áruházból jöttünk ki. De nem baj. Türelem gyakorlás! Fontos dolog!

Aztán szétnéztünk az interneten és találtunk egy webshopot, ahol gyönyörű kunert babakocsikat árultak. Ráadásul meglepően jó áron! Nekem a kék horgolt tetszett a legjobban! Mivel mindegyik egységáron volt, így tényleg kellemesen tudtam válogatni, nem befolyásolt az ár. Alumínium váza volt, és többfunkciós. Főként kezdő szülőknek javasolták főleg a többfunkciós része miatt. Ugyanis könnyen átalakítható sportüléssé, mózeskosárrá és autós hordozóvá. Ráadásul elől rugdalózós rész is ki volt alakítva a szabadabb mozgás miatt. Azt hiszem ez lesz a tökéletes! Nem csak funkciójában, hanem kinézetében is a legjobb amit eddig láttam! A férjemnek is tetszett, (hogy ne tetszett volna, neki már mindegy volt), így megrendeltük.

Pár nap alatt megérkezett, és a szállításért nem kellett külön fizetni! Mennyivel jobban megérte, mint az eddigi bolyongás! Szívesen visszakérném azt a pár órát amit a plázában töltöttünk, nem is tudom mit gondoltunk akkor, hogy felkerekedtünk vásárolni, amikor otthonról is ugyanúgy, kényelmesen meg lehet rendelni. Na, mindegy. Azt mondják, csak a rossz tapasztalat után lehet igazán értékelni a jót. Ez bizony tényleg így van. Én nagyon tudom értékelni ezt a babakocsit, hiszen mondanom sem kell, pont olyan gyönyörű, mint a képeken. Vagy még talán szebb is! Egyszerűen hihetetlenül szép, és úgy látom, hogy jó vásárt csináltam. A tornát pedig ugyanúgy folytattam, mint azelőtt. És láss csodát, amikor a gyerekem megszületett, semmi baja sem volt. Sőt, az orvosok szerint is egészségesebb és ellenállóbb a szervezete, mint a kortársainak! Ez már valami. Nagyon boldog az életünk, nyugodt kis baba és együtt járunk vízi tornára. És nagyon boldog a szép, új babakocsijában.