Ha egész nap Swarovski ékszereket forgalmazó webáruházakkal fárasztod magadat érdemes estére némi testmozgást is beiktatnod a programodba

Ha van olyan ember, aki hihetetlenül távol áll a testépítés világától, akkor az én vagyok. Sosem volt igazán erős alkatom, emiatt nem is igen álmodoztam arról, hogy ezt továbbfejlesztve hihetetlen izomzatú test birtokosa legyek. Ráadásul világéletemben versenysportoltam, ami miatt nem is igazán lett volna lehetséges, hogy én igazán kondizzak, hiszen egy kosárlabdázó fiatalnak felfelé kell nőnie, nem széltében, ezzel könnyen elvesztheti a mozgékonyságát. Összességében persze jó lett volna kicsit növelni a testsúlyomat és izmosabbnak lenni, de úgy alakult, hogy bár többször is nekifutottam a dolognak, sajnos egyszer sem tartottam ki mellette elég sokáig. Azt is tudni kell, hogy elég sok olyan dolog volt már akkoriban is az életemben, ami idő-és pénzigényes  volt, márpedig a gyúrás éppolyan szinten tartozik ebbe a kategóriába is. Ezért aztán úgy döntöttem, hogy nem fogok ezzel a tevékenységgel egyelőre komolyabb barátságot kötni, bár mint mondom nem bántam volna, de sajnos tényleg nem vagyok e téren elég kitartó. Sok olyan barátom, haverom van, akik ezt az egészet nagyon profin és magas szinten űzik, de róluk elmondható, hogy megvan hozzá a testalkatuk is, volt mire építeniük az izomzatot, nekem nagyon sok munkám lett volna mindezzel és mivel a vágyaim másik irányba húztak úgy döntöttem, hogy inkább azokat valósítom meg elsőnek.

Most hogy eljutottam oda, hogy a szakmámba sikeresen belekezdhettem és elindulhattam vele az utamon megint felsejlett a kondizás lehetősége. Igyekezte úgy igazítani a napjaimat, hogy beleférjen az időmbe a megfelelő mennyiségű edzés, hiszen ha egész nap Swarovski ékszereket forgalmazó webáruházakkal foglalkozol igazán jól esik ha este le tudod vezetni a fennmaradt energiádat. Így aztán úgy döntöttem, hogy én is elkezdek ezzel a módszerrel élve fenntartani egy harmonikus életvitelt. Nem mondanám, hogy már az elején óriási siker övezte azt, hogy belekezdtem, de nem kellett hozzá sok és igazán jól kezdtem magamat érezni a bőrömben! Ez pedig erőt adott ahhoz, hogy folytassam. Kértem egy megfelelő edzéstervet, aminek a segítségével olyan fejlődést vihetek magamon véghez, amilyenre szükségem van, pontosabban, amit elképzeltem. Mivel még mindig nincsenek konkrétan testépítő ambícióim nem is nagyon mentem rá erre a dologra de végre kezdek igazán formába lendülni és nagyon jó érzés nap mint nap ezzel a tudattal kelni! Ha érdekel egy konditermi recepciós személyes története a sportolással érdemes elolvasnod az alábbi cikket is.