Így kell egyszerre edzeni és esküvői videók készítésével foglalkozni

Tudni kell a férjemről, hogy nagyon izgalmas hobbijai vannak. Szeret falat mászni, eredetileg cukrásznak is tanult, sőt, nagyon szeret fotózni is. Akár csak a testvére, aki testépítéssel és esküvői fotózással és videózással is foglalkozik. Érdekes párosítás, az egyszer biztos!

Számomra mindkét szakmája az előnyömre vált, hiszen segít elkészíteni az edzéstervemet, edz velem ugyanúgy, amikor én ráérek. Sőt, ő fotózott és videózott az esküvőnkön. Az esküvői videók, amiket készített nagyon szépek lettek, akár csak a képek, amiket készített.

Érdekes, hogy milyen teljesen különböző dolgok érdekelhetik az embereket. Nem hallottam még esküvői fotósról, aki emellett a kilókat emelgeti az edzőteremben és edzéseket tart. Mindkét dologban nagyon profi, le a kalappal előtte, ugyanis mindkettőhöz sok idő és energia kell, ő pedig remekül összeilleszti a kettőt, és mindkét munkájára elegendő figyelmet és időt szentel.

Az esküvői videók, amiket ő készít, profi munkák. Az elejétől a végéig bemutatja az esküvőket, megmutat minden fontos eseményt a nagy napból és miközben az ember nézi, úgy érzi, hogy ő is ugyanúgy ott van.

Azért elég nehéz volt, hogy időpontot tudjunk vele egyeztetni, mivel az is kérdéses volt, hogy egyáltalán ott tudna-e lenni az esküvőnkön. Azon a hétvégén lett volna egy fotózása, illetve a testépítős karrierje miatt külföldre kellett volna utaznia egy verseny miatt, de végül hatalmas mázlija volt, mert a versenyt lemondták, a másik esküvő pedig nem azon a napon volt, mint a miénk.

Nehéz volt megszervezni ezt az esküvőt, hiszen minden olyan sok időbe telt, míg sikerült elintézni, de nem adtuk fel, végül mindent megoldottunk.  Mondjuk tény, hogy az esküvői ruhám kiválasztása egy igazi rémálom volt, de ettől függetlenül élveztem a szervezkedést.  A gond az volt, hogy egyik ruha sem volt megfelelő, ami tetszett, azokat átalakíttatni sajnos nem lehetett, így nagyon gondban voltam. Volt néha olyan érzésem, hogy hagyom az egészet és majd inkább farmerban megyek férjhez. Nagy nehezen meglett a ruhám is, akkor már elmúlt a pánikhangulatom.

Nem tudom, hogy egyesek hogy bírják az állandó szervezkedést az esküvőjükkel kapcsolatban, én néha már nagyon elfáradtam tőle, vagy éppen stresszes lettem, így bevezettem a heti három edzést, ahol minden energiámat levezettem. Szerintem mindenkinek jót tenne, aki sokat stresszel, de az emberek mindig azt mondják, hogy nincs idejük sportolni járni. Szerintem meg mindenkinek arra van ideje, amire szeretné.

Így vagyok ezzel én is és a férjem is, ezért onnantól kezdve már közösen jártunk edzeni, sőt, ő még eljár a mai napig is falat mászni. Igazi sportos család vagyunk! Mondjuk én még csak egyszer próbáltam ki a falmászást, lehet, hogy lassan ismét elmegyek oda is. Idáig nem voltam oda érte, de lehet, hogy most már megszeretném. Majd meglátjuk!