Testépítés, futás, motoremelők

Az egyik testépítő szalonban dolgozom, mint recepciós. Már több mint két éve dolgozom itt, így jól ismerem az ide járókat, a törzsvendégeket, a betérőket. Te jársz konditerembe?

A test karban tartása

Soha nem igazán kellett ezzel foglalkoznom. Már gyerek korom óta sportoltam. A futás volt az első sportom, aztán néha mindig jöttforest-605505_640 mellé egy két alkalmi sport. Valahogyan a futás kielégített, így nem igazán csináltam egy sportot sem sokáig. Felnőttként is igyekeztem időt szakítani arra, hogy elmenjek, és rendszeresen fussak. Ha az idő is úgy engedte, akár reggelente elmentem, hiszen csak 9 órára jártam dolgozni, így belefért időben is. Az ember még futás közben is ismerkedik, hiszen tudja, hogy ki szokott abban az időben futni. A megszokott arcokat mindenki megismeri.

Így ismerkedtem meg egyik alkalommal Karcsival is, aki szintén minden nap járt futni. Érdekes volt, mert csak köszöntünk egymásnak de soha nem beszélgettünk. Futás előtt be szoktam dugni a fülhallgatót a fülembe, így aztán nekem kiabálhatnak is, nem is hallom meg.

Egyik alkalommal pont Karcsiba botlottam bele futás közben. Ő igen csak olajosan állt előttem, én meg csak értetlenül álltam előtte? Miután ráeszmélt, hogy a kinézete elég furcsa, közölte velem, hogy motort szerelt. Még meg sem tudott mosakodni. valami lett a kerekével, persze a motoremelők nem voltak nála, így lett olyan, amilyen. Ha pedig már eljött, akkor csak azért is gondolta, hogy fut egyet.

Közös futások

Ettől a naptól kezdve, közösen futottunk. Sőt, kezdtem azt érezni, hogy Karcsi mindig akkor jön futni, vagy ott kezd, ahol én. Aztán egyik alkalommal futás közben megkérdezte, hogy mi lenne, ha nem csak futás közben találkoznánk?. Én pedig viccesen megkérdeztem, hogy miért, szeretsz más sportot is? esetleg úszni szeretnél? Jót nevettet rajta, de azt mondta, hogy a sok sport után egy vacsora, vagy ebéd sokkal jobb lenne, persze csak egészséges.

Péntek estére beszéltük meg, hogy találkozzunk egy közeli kis hangulatos étteremben este 7 órakor. Fogalmam nem volt, hogy mit vegyek fel?. Olyan régen voltam vacsorázni valakivel, hogy nem is tudtam, hogy kiöltözzek e vagy sem, vagy hogy az étterem milyen öltözéket kíván. Végül az mellett döntöttem, hogy felveszek egy szoknyát, egy kisebb sarkú cipőt, és valami egyszerű inget. Csak úgy könnyeden, és lazán. Persze legszívesebben farmerban mentem volna, de az olyan egyszerű lenne. Még egy egyszerű sminket is gyorsan felvittem az arcomra, épp csak olyan szolidat, csak a szememet hangsúlyoztam inkább.

Végül a randevú jól sikerült. Sajnos igen hamar ránk esteledett, és holnap munka is volt, így időben kellett búcsút venni. Az eset amúgy remekül sikerült. Jól döntöttem amikor a szoknyát vettem fel, és a blúzt, mert még bókot is kaptam, hogy milyen jól nézek ki. A vacsora után a parton sétáltunk egyet. Aztán betértünk az egyik kis hangulatos helyre, ahol végezetül még megittunk egy üveg bort is. Persze az estének lett még folytatása is. Ma már minden estét együtt töltünk, sőt azóta már együtt is lakunk. Ma már közösen járunk futni, és mindig eszembe jut a megismerkedésünk pillanata.